PJESHKE SPRING BELLE

PJESHKE SPRING BELLE

Spring Belle është varieteti pjeshkës me mish të verdhë, që tregon një energji bimore të mesme/të ulet, por me prodhim të mirë.

Frutat janë të mesme të mëdha, me ngjyrë tërheqëse, intensive të kuqe.

Tul (të verdhë) shumë të fortë, plot lëng, uniforme dhe shije mesatare.