Panairi “Shqipëria punon tokën”

Panairi “Shqipëria punon tokën”

Për të dytin vit rradhazi Besa Agro Invest shpk merr pjesë në panairin “Shqipëria punon tokën”. Qëllimi i këtij projekti është unifikimi i produkteve shqiptare në një hapësire të përbashkët. Ky është panairi më i madh bujqësor, blegtoral, që hap sërish...
Punësimi i 2 të rinjëve nga Caritas Albania

Punësimi i 2 të rinjëve nga Caritas Albania

Në datë 26 shtator 2018 në ambjentet e Besa Agro Invest u organizua një ceremoni për sa i përket implementimit me sukses të një projekti të shoqatës Caritas Albania për integrimin në shoqëri të njerëzve me aftësi të kufizuara duke u konkluduar me punësimin e tyre....
Expocity albania

Expocity albania


Agro-Tech Expo & Conference 2018 është panairi i parë ndërkombëtar për sektorët e Agrobiznesit dhe Agroteknikës në Shqipëri, organizuar nga Expocity Albania.Panairi u mbajt në datat 27-29 Prill 2018. Paniiri synon të krijojë një platformë ndërkombëtare të...
Vizita e kryeministrit z.Edi Rama

Vizita e kryeministrit z.Edi Rama


Agro100 (sera) është programi më i ri qeveritar për trefishimin e sipërfaqes me sera deri në fund të vitit 2017 dhe përdorimin e teknologjive inovative. Kjo paketë e re financiare, sëbashku me përftimet nga programi i Fondit Kombëtar të Garancisë në bujqësi synon...