Produktet e shoqërisë

Produktet bujqësore të cilat shoqëria është e përqëndruar në prodhimin dhe shitjen e tyre i ndajmë në katër kategori:

A. Drurë frutorë

Paraqitja e mëposhtme jep gjëndjen aktuale mbas verifikimit fizik dhe inventarizimit të bimëve.

KulturaNjësiaNumri Totali
Dardhëha4.1
Kajsiha9.35
Nektarinëha12.57
Pjeshkëha2
Kumbullha5.39

Fruta të tjera që shoqëria prodhon janë pjepër dhe shalqi në fushë dhe sera.

B. Perime

 1. Kultura Trangull
 2. Kultura Domate
 3. Kultura Spec
 4. Kultura Patellxhan
 5. Kultura Sallatë
 6. Kultura Lakër
 7. Kultura Spinaq
 8. Erëza të varieteteve të ndryshme (majdanoz, kopër etj)
 9. Kultura Qepë e Njomë
 10. Rukola, Pazi, Lulelakër etj.

C. Drithëra

 1. Grurë dhe nënprodukt i tij si kashta
 2. Misër dhe nënprodukt i tij si kashta
 3. Kultura Jonxhe

Na kontaktoni :

Adresa : Rruga Vore-Fushe Kruje,Arrameras, perballe Nord Park

Telefoni: +355 56330100 / +355 0689018895

Fax: +355 56330100