SUSTAINABLE AGRICULTURE

SUSTAINABLE AGRICULTURE

Global GAP certified vegetables from our greenhouses.

Produktet tona

PERIMET

PERIME

Dy tipe perimesh nga fusha dhe serat. Synimi është të prodhojmë prodhime bio nga serat tona

SERAT

SERA TUNEL

Sera të tipit Gotik 2,5 ha dhe sera po të tipit Gotik 1 ha me ngrohje.

FRUTAT

FRUTAT

31 ha me dru frutorë me këto varietete: kajsia, pjeshka, dardha, nektarine, kumbull.

Evente

Panairi “Shqipëria punon tokën”

Për të dytin vit rradhazi Besa Agro Invest shpk merr pjesë në panairin “Shqipëria punon tokën”. Qëllimi i këtij projekti është unifikimi i produkteve shqiptare…

Na kontaktoni

Adresa :

Rr.Vore-Fushe Kruje,Arrameras, perballe Nord Park

Telefoni :

+355 56330100 / +355 0689018895

Email :

info@besaagroinvest.com

Fax :

+355 56330100