PJESHKE SPRING BELLE

PJESHKE SPRING BELLE

Spring Belle eshte varieteti pjeshkes me mish te verdhe, qe tregon nje energji bimore te mesme/te ulet, por me prodhim te mire.

Frutat jane te mesme te medha, me ngjyre terheqese, intensive te kuqe. Tul (te verdhe) shume te forte, plot leng, uniforme dhe shije mesatare.