NEKTARINA EARLI BOMBA

NEKTARINA EARLI BOMBA

MATURIMI: 7 dite para EARLI TOP® Zaibop, 7 dite pas MAY GLO.

Varietet i shkelqyer per nga ngjyra, kalibri dhe qendrueshmeria. Varietet per zonat e mesme

VARIETETE :
C.O.V : E.U. 11.645
Kultivuesi : ZAIGER GENETICS – USA Californie
Prodhuesi : International PlantSelection – Fance
Brandi : EARLI BOMBA®
Emertimi : Zaitrobo

LULEZIMI :
Koha e lulezimit : Ne fillim

PEMA :
Konstrukti : Zgjerime te pjesshme
Prodhimi : Shume intensiv
Rritja e frutave : E shpejte : 2a/3a gjethi

FRUTI :
Calibri : A/AA/B
Forma : Rotonda
Coerenza : Jashtezakonisht e mire
Ngjyra :
Cilesia e shijes : Shije te ekuilibruar, pak i tharte