Inauguration ceremony of Besa Agro Invest

Inauguration ceremony of Besa Agro Invest

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti ka marrë pjesë në ceremoninë e inaugurimit të “Besa Agro Invest”, një investim në zonën e Fushë-Krujës. Në këtë ceremoni merrnin pjesë gjithashtu, kryetari i Kuvendit,...