NEKTARINA EARLI BOMBA

NEKTARINA EARLI BOMBA

Ngjyra  : E kuqe

Earli Bomba është një varietet fantastik për nga periudha e pjekjes dhe fruti (madhësia, ngurtësia dhe ngjyra e shkëlqyer), i cili mund të mbillet në zonat më të ftohta të mesme dhe të ulet. Frytet janë të rrumbullakosura në formë të përsosur : prodhon fruta të kuqe të ndritshme dhe i bën ata shumë herët (fruta e mesme. të mëdha të kalibrit A / AA)