NEKTARINA EARLI BOMBA

NEKTARINA EARLI BOMBA

Ngjyra  : E kuqe Earli Bomba është një varietet fantastik për nga periudha e pjekjes dhe fruti (madhësia, ngurtësia dhe ngjyra e shkëlqyer), i cili mund të mbillet në zonat më të ftohta të mesme dhe të ulet. Frytet janë të rrumbullakosura në formë të përsosur :...
NEKTARINA BIG TOP

NEKTARINA BIG TOP

Ngjyra :  e verdhë në të kuq Varietete me pjekje të hershme. Ka një pemë shumë të lulëzuar dhe me prodhim konstant. Frytet janë sferike, të mëdha dhe të kuqe (të ndritshme dhe intensive). Mishi është i verdhë me deje të kuq dhe shumë i fortë, shumë i...
NEKTARINA ALI TOP

NEKTARINA ALI TOP

Nektarinë pa push me një potencial të mirë dhe të qëndrueshëm të prodhimit. Frutat kanë kalibër të madh, të bukura dhe me lëkurë të kuqe të shijshme. Maturimi : Rreth 8 ditë pas Big Top Peridha: 10 – 20 Korrik