PJESHKE-VISTARICH

PJESHKE-VISTARICH

Ngjyra : E kuqe

Mish të verdhë nga pjekja normale apo e hershme, e cila tregon një energji të mesme. Shumë produktive, duke gjeneruar frytet me madhësi të bollshme. Lëkura është e verdhë në portokalli dhe të kuqe të errët deri në pothuajse të gjithe sipërfaqen. Bërthama është e madhesisë së mesme.