PJESHKE-VISTARICH

PJESHKE-VISTARICH

Ngjyra : E kuqe Mish të verdhë nga pjekja normale apo e hershme, e cila tregon një energji të mesme. Shumë produktive, duke gjeneruar frytet me madhësi të bollshme. Lëkura është e verdhë në portokalli dhe të kuqe të errët deri në pothuajse të gjithe sipërfaqen....
PJESHKE SPRING BELLE

PJESHKE SPRING BELLE

Spring Belle është varieteti pjeshkës me mish të verdhë, që tregon një energji bimore të mesme/të ulet, por me prodhim të mirë. Frutat janë të mesme të mëdha, me ngjyrë tërheqëse, intensive të kuqe. Tul (të verdhë) shumë të fortë, plot lëng, uniforme dhe shije...