KUMBULLA BLACK AMBER

KUMBULLA BLACK AMBER

Ngjyra: Blu

Balck Amber është një varietet i kumbullës Sino, origjinë japoneze, e cila rritet në mënyre optimale në zonat jugore të gadishullit dhe Evropës. Ka një pemë mjaft produktive. Frutat janë në dimensione të mëdha me formë rrumbullake dhe ngjyrë të zezë të errët derisa arrijnë pjekurinë, Mishi është me ngjyrë të verdhë të shndritshme, me pak hije të kuqe, me qëndruueshmeri të fortë dhe shije të këndshme.