KUMBULLA BLACK AMBER

KUMBULLA BLACK AMBER

Ngjyra: Blu Balck Amber është një varietet i kumbullës Sino, origjinë japoneze, e cila rritet në mënyre optimale në zonat jugore të gadishullit dhe Evropës. Ka një pemë mjaft produktive. Frutat janë në dimensione të mëdha me formë rrumbullake dhe ngjyrë të zezë të...
KUMBULLA SORRISO DI PRIMAVERA

KUMBULLA SORRISO DI PRIMAVERA

Varietet me prodhim të lartë. Me fruta të rrumbullakta me hije të kuqe dhe me nuancë më të fortë të kuqe në ditet e maturimit. Shije aromatike të këndshme. Përshtatet mirë në zona të ndryshme të kultivimit.Maturohet në 10 diteshin e tretë të...
KUMBULLA FORTUNE

KUMBULLA FORTUNE

Fruti : Një kumbull e madhe, e rrumbullakët, e kuqe ndritshme me mish aromatike Maturimi: mes 15-30 Korrik.