KAJSI MEDAGA

KAJSI MEDAGA

Pema : energji të lartë, rritje e drejtë

Fruti : i madh, shumë tërheqës, lëkurë portokalli me skuqje 40-50%, shije të mirë, aromë të këndshme, mish shumë të fortë.

Produktiviteti dhe fruti : vetë-pllenohet, rendimenti i lartë / ha në qoftë pllenohet mirë, fruta në degëzime.

Përshkrimi i përgjithshëm : varietet me potencial të lartë prodhimi, kërkon pllenim të mirë, interesante për përmasat e mëdha të frutit dhe për ngjyrën e skuqjes.

70 Comments

Submit a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *