KASTRAVEC PARAISO

KASTRAVEC PARAISO

Hibrid i klasës së parë së cilësisë me potencial të lartë frutdhënës. Frutat janë shumë terheqës, cilindrik, me ngjyrë të gjelbërt të errët me gjatësi 20-22 cm.
Në një sipërfaqe prej 6000 m2 dhe prodhim 48 ton.