KASTRAVEC KALUNGA

KASTRAVEC KALUNGA

Hibrid me rendiment të lartë, cilësi të jashtëzakonshme. Frutgjatë me gjatësi 32-35 cm dhe me ngjyrë e gjelbërt të errët. Rezistent ndaj transportit pasi ka një lekure të fortë.I preferuar per tregun vendas por sidomos per eksport Ne një siperfaqe prej 6000 m2 dhe...
KASTRAVEC PARAISO

KASTRAVEC PARAISO

Hibrid i klasës së parë së cilësisë me potencial të lartë frutdhënës. Frutat janë shumë terheqës, cilindrik, me ngjyrë të gjelbërt të errët me gjatësi 20-22 cm.Në një sipërfaqe prej 6000 m2 dhe prodhim 48...