KAJSI PRIMIUS

KAJSI PRIMIUS
Pema : energji të mesme, rritje e drejtë.

Fruti : eliptik-oval, lëkure portokalle me 25-50% skuqje e ndritshme, shije e mirë aromatike.

Produktiviteti dhe fruti : vetë pllenohet

Përshkrim i përgjithshem : kultivar interesant për vete-pllenim dhe prodhimin e qëndrueshme në sezonin e hershëm,

E përshtatshme për të gjitha zonat e prodhimit të kajsisë.