KALUNGA

KALUNGA

Hibrid me rendiment të lartë, cilësi të jashtëzakonshme. Frutgjatë me gjatësi 32-35 cm dhe me ngjyrë e gjelbërt të errët. Rezistent ndaj transportit pasi ka një lekure të fortë.
I preferuar per tregun vendas por sidomos per eksport Ne një siperfaqe prej 6000 m2 dhe prodhim prej 48 ton.